Sinterklaasintocht Sassenheim 2021

Voor de intocht dit jaar is een ouderwets onthaal bij de haven nog niet mogelijk, maar Sint is niet voor één gat te vangen. Op zaterdag 13 november rijden Sinterklaas en de pieten in een parade door de straten van Sassenheim om alle kindjes weer te zien.  

Zoek een plekje langs de route om Sint welkom te heten. Hij rijdt langzaam in een parade van gave vervoersmiddelen. De pieten hebben dit jaar voorverpakt strooigoed mee en zijn ongetwijfeld eigenwijs genoeg om uit de auto’s te springen…  

Route intocht Sassenheim 2021 

13.00 uur: 
Vliegeniersweg – Palfreniersweg – Huifkar – Janplezier – Berline – Palfreniersweg – Mallejan – Tilbury – Vliegeniersweg – Wasbeekerlaan – Kwekersweg – Van Alkemadelaan – Narcissenlaan – Floris Schoutenstraat – Julianalaan – Emmalaan – Prins Hendriklaan – Wilhelminalaan. 

13.30 – 13.45 uur: 
Hoofdstraat (winkelcentrum) – Teylingerlaan – Westerstraat – Willibrorduslaan – Julianalaan – Irenestraat – Van Heemstrastraat – Zandslootkade – Tijloosstraat – Margrietstraat – Julianalaan – Emmalaan – Prins Hendriklaan – Wilhelminalaan. 

14.15 – 14.30 uur: 
Hoofdstraat (winkelcentrum) – Kerklaan – Lindenlaan- Rusthofflaan – Essenlaan – Kagerdreef – Kagertuinen – Lindenlaan – Kerklaan – Hoofdstraat (plein bij Hema) 

Sinterklaas bij jullie thuis

Er zijn nog wat gaatjes in de agenda voor huisbezoeken of kies je met de veranderende maatregelen liever voor een persoonlijke Sint-video