Persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

Al jaren verzorgen wij de intocht van Sinterklaas in Sassenheim, evenals vele school- en huisbezoeken in de regio. Omdat de maatregelen rondom het virus weer aanscherpen, bieden we ook een alternatief voor een huisbezoek: een persoonlijke Sint Video. Reserveren kan via sintvideo@pankras.nl.

Pakjesavond extra leuk maken, maar is een huisbezoek iets te spannend voor de kinderen? Gaat u liever voor een zekere optie nu de maatregelen aanscherpen? Een gepersonaliseerde video van Sinterklaas ontvangt u digitaal en kunt u afspelen wanneer het uitkomt.

Persoonlijke (kruid)noot

Een Sint Video duurt ongeveer 7 minuten. Sint en de pieten maken een verhaaltje van wat luisterpiet het afgelopen jaar over de kinderen geleerd heeft. Leuke feitjes over school, vriendjes, sport of behaalde zwemdiploma’s; Piet weet het allemaal en anders staat het wel in het grote boek van Sinterklaas.

Ervaren videopieten

Eerder mochten we al ruim 100 video’s opnemen voor kindjes uit de regio, waar erg positieve reacties op terugkwamen.

De kinderen zaten direct in het verhaal en gaven fanatiek antwoord op de vragen van Sinterklaas. Het fragment is direct meerdere keren bekeken. Het was heel fijn dat we in deze gekke periode toch op deze manier Sinterklaas over de vloer hadden.’ – Arjen, 2020  

De pieten hebben de camera alweer afgestoft voor de nieuwe opnames.

Een Sint video reserveer je voor €25,- via SintVideo@pankras.nl.