Over Pankras

Pankras

Algemene Toneel Vereniging Pankras is een actieve vereniging waarbij vriendschap hoog in het vaandel staat. Onderling wordt gekscherend vaak gesproken over de Pankras-familie; Je moet je er in elk geval ‘thuis’ voelen.

Er worden elk seizoen minimaal twee avondvullende stukken gespeeld en één familievoorstelling. Eigenlijk is er dus nooit een moment dat men niet met toneel bezig is.

Verder verhuren we ook kleding, grimeren we op locatie, spelen we poppenkastvoorstellingen en assisteren we Sinterklaas tijdens de drukke periode in november en december.
Voor diegenen die niet op de planken willen of durven is er ook genoeg te doen, want er worden ook decors gebouwd, gesouffleerd, geregisseerd, gegrimeerd, gefotografeerd etc.

Elke maandag wordt er gerepeteerd door de volwassen groep van 20.00 tot 22.30 uur.
Onze repetitieruimten bevinden zich in Sociaal-Cultureel Centrum ’t Onderdak in Sassenheim aan de J.P. Gouverneurlaan 40E.

Pankras is bereikbaar via info@pankras.nl of via het telefoonnummer : 06-37 452 598 (niet 24/7 bereikbaar), Whatsappen mag ook.

Bestuur

Erik van Dorp, voorzitter
Erwin Prins, secretaris
Aniek van Bruggen, secretaris
Marjorie Arrachart, penningmeester
Simone Witteman
Chris van der Ploeg

Website

De Pankras website wordt onderhouden door Erwin Prins en Edwin van der Wijngaard.

  Sponsors

  Onderstaande trouwe sponsors dragen Pankras en daarmee het Toneelspel op diverse manieren al jarenlang een warm hart toe. De vereniging Pankras is en blijft deze bedrijven bijzonder dankbaar. Met grote trots presenteren wij u onze sponsors daarom op deze pagina.

  De Klussenier, Erik van Dorp

  Multi-Klus Klussenbedrijven

  Bloembinderij De Vos

  Etos Hauwert

  Bistro Iets Anders Noordwijk

  Café de Twee Wezen Sassenheim

  Café de 2 Wezen website

  Drukkerij Duineveld

  Drukkerij Duineveld website

  Cafeteria Royaal

  Cafetaria Royaal website