Sinterklaasfeest

Al vele jaren is de jaarlijkse intocht van Sinterklaas en zo’n veertig Pieten in Sassenheim een compleet Pankrasgebeuren. De binnenkomst per boot op de Oosthaven trekt elke keer weer vele honderden toeschouwers naar het centrum, Sinterklaas bezoekt de meeste basisscholen in Sassenheim en ook bij veel gezinnen en bedrijven is onze Sint de enige echte.

Wilt u dit jaar ook uw Sinterklaasfestiviteiten uitbreiden met een bezoek of activiteit met Sinterklaas en de pieten van Pankras? Bekijk hier de opties of neem contact op met Erik van Dorp of Aniek Ruigrok voor een idee op maat: Sint@pankras.nl.

Persoonlijke Sint Video’s

Sinterklaas en de videopieten hebben weer draaidagen gepland om gepersonaliseerde Sint Video’s op te nemen. Zodat ze via een digitale boodschap er toch bij kunnen zijn op pakjesavond!

De video duurt +- 7 minuten en bestaat uit een korte sketch, aangevuld met anekdotes over de aanwezige kinderen (en volwassenen). De kinderen zullen verbaasd zijn hoe goed luisterpiet zijn best gedaan heeft afgelopen jaar!

Een Sint Video kost €25,- en leveren we aan per e-mail.
Reserveer uw Persoonlijke Sint Video via SintVideo@pankras.nl of lees hier meer over deze video’s.

Huisbezoeken

Pankras staat garant voor een gezellig en feestelijk Sinterklaasbezoek bij u thuis, op de zaak, op school, de sportclub, bij de opening van uw bedrijf of waar dan ook. De Sint is altijd vergezeld van minimaal twee pieten. Boekingen zijn jaarlijks vanaf 1 september mogelijk bij:

Erik van Dorp
06-14 13 63 77

Intocht Sinterklaas in Sassenheim – foto’s Edwin van der Wijngaard