Lid worden

Het lidmaatschap

Het lidmaatschap van Pankras is voor iedereen toegankelijk. Er geldt voor de volwassenengroep wel een minimumleeftijd van 18 jaar. Voor de jeugdgroep van onze vereniging is deze minimumleeftijd 10 jaar. Omdat de volwassenengroep thans behoorlijk groot is, is er voor bepaalde leeftijdgroepen een selectiebeleid. Aanmelding via de site geeft dus geen garantie dat je wordt aangenomen. Voor meer informatie hierover neem contact op met het bestuur.

Lijkt Pankras jou een leuke vereniging en zou je daar wel bij willen horen, maar…. heb je helemaal geen zin om op de planken te staan, of durf je dat helemaal niet, dan is er ook de mogelijkheid om als technisch lid bij Pankras te komen. Heb je iets met licht en/of geluid of spreekt decorbouw jou aan, neem dan contact op.

Omdat onze toneelvereniging vooral een vriendenclub is, ben je de eerste tijd aspirant-lid. Wanneer je daarna in de groep blijkt te passen, word je als lid aangenomen.

Het lidmaatschap van de vereniging bedraagt € 57,50 per jaar. De koffie en thee is gratis.
Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat: 06-37452598 of vul het aanmeldformulier in.

Repetities

De repetities zijn op maandagavond van acht uur tot ongeveer half elf in onze eigen clubruimte in het S.C.C. ‘t Onderdak. De repetities van de jeugd zijn op woensdagavond van kwart over zeven tot half negen. De clubruimte bevindt zich bij de hoofdingang linksaf, einde van de gang, de laatste deur links. Op de plattegrond in de hal bij de ingang is de ruimte terug te vinden. Na de repetitie is er altijd gelegenheid om gezellig wat te drinken aan de bar.