Eindelijk: Uitvoeringen!

Zaterdag 30 en zondag 31 oktober en zaterdag 6 en zondag 7 november gaan we, na lang wachten, eindelijk weer het toneel op.

We spelen op deze data twee eenakters voor u: ‘Het gebroken licht van Troost’ en ‘Spoken bestaan niet’. Twee verschillende eenakters die u absoluut zullen verrassen. Het is dan de bedoeling dat u beide stukken komt bezoeken en niet een van de twee. Tussen de beide stukken kunt u, zoals gebruikelijk, gewoon genieten van een lekker bakkie of een frisse versnapering. Gewoon zoals u gewend bent.

Waarom twee eenakters?
Omdat een eenakter een kortere repetitietijd kent en we deze, mocht dat onverhoopt noodzakelijk zijn, af kunnen breken en daarna eenvoudig weer oppakken.

Het gebroken licht van Troost
Verhaalt over Maarten de Bok, wonend op Texel die lijdt aan dementie. Zijn vrouw en schoondochter zoeken naar een oplossing, omdat het zo niet langer kan. Op de verjaardag van Maarten komt zijn dochter Lena over uit Den Haag en ontkent de ziekte van haar vader en vindt al die zorgen maar overdreven. De verhoudingen in de familie komen hierdoor behoorlijk onder de spanning te staan.

Een stuk met heel herkenbare situaties.

Spoken bestaan niet
Vertelt het verhaal van Kees en Jannie die verhuizen naar een andere woning. Hoewel schrijver Kees er niet om heeft gevraagd heeft kunstenares Jannie tóch een huis gekocht. Hier zou Kees op ideeën moeten komen voor zijn nieuwe boek. Ze maken kennis met de buurvrouw en de makelaar komt ook nog een paar keer langs. Kees ziet echter dingen die er niet zijn… of toch?

Een stuk met een verrassende plotwending.

Kaartverkoop
Kaarten à € 8,- kunnen worden besproken op kaarten@pankras.nl. Vermeld duidelijk het aantal kaarten en de datum wanneer u wilt komen kijken. U krijgt van ons altijd een bevestiging!
U kunt aan de kassa betalen (ook pin mogelijk).

Wij houden ons aan de huidige coronamaatregelen en zullen bij de ingang uw QR-code checken. Dit kan een digitale of papieren code zijn. Zonder QR-code kunnen wij u helaas geen toegang verlenen.