Terugblik Keukengeheimen van Batenburg

Op 28 en 29 oktober en 4 en 5 november 2017 speelde Pankras twee korte kluchten. De avond begon met De keukengeheimen van Batenburg geschreven door Fred Kleinveld en geregisseerd door Annette de Zwart.

De komst van een belangrijke gast, de heer Van Rijcker tot Vorst, gaf de kijker een blik in de keuken van Slot Batenburg. In de keuken waar oud-tuinman Meindert de scepter zwaait gebeurde namelijk nogal het een en ander. Zijn vrouw Hortensia koeioneert het gehele personeel, maar blijkt zelf ook niet helemaal vrij van zonden. Na een doldwaze achtervolging waar iedereen op zoek is naar iedereen, komt alles toch nog op zijn pootjes terecht. We konden hierbij terugkijken naar vier prima bezette zalen!

De keukengeheimen van Batenburg (2017)

De eenakter "De keukengeheimen van Batenburg" van Fred Kleinveld. Regie: Annette de Zwart. Gespeeld door toneelvereniging Pankras in 2017. Foto's Edwin van der Wijngaard.