Terugblik Help, ik leef!

Op 28 en 29 oktober en 4 en 5 november 2017 speelden we twee korte kluchten. Het tweede stuk wat ons publiek kreeg voorgeschoteld was Help, ik leef van John Tolly, geregisseerd door Liesbeth Beaufort. Hier probeerde Marie haar man, die een writer’s block heeft, op nieuwe ideeën te brengen voor een nieuw boek. Helaas is huishoudster Alice op het verkeerde moment op de juiste plaats… waarna de politie poolshoogte komt nemen. Uiteindelijk neemt niet de politie iedereen in de maling, maar het echtpaar de politie… Ook hier kon het publiek geen genoeg van krijgen en trakteerde het publiek de spelers op een staande ovatie.

Help, ik leef! (2017)

De eenakter "Help, ik leef!" van John Tolly. Regie: Liesbeth Beaufort. Gespeeld door toneelvereniging Pankras in 2017. Foto's Edwin van der Wijngaard.