In Memoriam: Perry Bogaards

Op 21 december is na een kort ziekbed onze toneelvriend Perry Bogaards van ons heen gegaan.

Daarmee hebben we afscheid moeten nemen van een geliefd lid van onze vereniging. Want geliefd was hij! Ruim 42 jaar maakte hij deel uit van onze technische dienst. Samen met de andere leden van de bouwploeg zorgde hij telkens weer voor de mooiste decors.  Dat was soms hard werken en soms, als een regisseur wel heel speciale wensen had, ging dat gepaard met luidruchtig protest. Maar dat hoorde helemaal bij Perry. Hij was altijd nadrukkelijk aanwezig.

Wij herinneren ons Perry ook als een man met een warm hart.  Hij kon tot tranen toe bewogen zijn wanneer er vervelende dingen gebeurden. Hij was zeer begaan met het wel en wee van de leden, zijn Pankrasfamilie.

We zullen  zijn grappen, zijn  sappige verhalen  en zijn soms ongezouten mening over van alles en nog wat moeten missen. Zijn plaats bij de bar waar hij na de repetitie altijd zat is een stille plek geworden, We zijn verdrietig om het gemis…..  maar dankbaar voor al de jaren dat hij onze toneelvriend was!

Bedankt Perry , voor wie je was!