De terugkeer van mevrouw Savage

Vanaf dit najaar kunt u ook op vrijdagavond onze toneelvoorstellingen bezoeken. De première van De terugkeer van mevrouw Savage is op vrijdagavond 3 november waarna ook de zaterdagavond en zondagmiddag nog volgen.

Na een periode van veel en lang reizen keert mevrouw Savage terug naar privékliniek ‘Het Klooster’. De kliniek ligt in een rumoerige wijk waar veel misdrijven plaatsvinden.

Ze is moe van al het lange reizen en hoopt weer rust en regelmaat te vinden in de kliniek. Deze verkeert echter in geldproblemen en er is hoop dat de rijkdommen van mevrouw Savage zullen helpen met deze problemen.

De rust en vrede van de kliniek worden helaas verstoord en mevrouw Savage is door de omstandigheden niet meer in staat te helpen.

Hoe gaan de andere cliënten van de kliniek met deze chaos om, kan de psychiater nog wel de rust bewaren gaat de rechercheur zich er nog mee bemoeien? Dé ingrediënten voor een gezellig avondje theater in ‘De terugkeer van mevrouw Savage’

Kaarten kunnen besteld worden via e-mail op kaarten@pankras.nl. Geef in de e-mail aan met hoeveel personen u komt, op welke datum u ons wilt bezoeken en of u Vriend van Pankras bent.

Vrienden van Pankras kunnen ook bellen op 23, 24 en 25 oktober van 19.30 tot 21.30 uur.