Pankras zet zeven jubilarissen in het zonnetje

Pankras heeft op geheel eigen wijze zeven jubilarissen in het zonnetje gezet. Tijdens de jaarvergadering van de vereniging werden de zeven leden door poppenkastkarakters Jan Klaasen en Katrijn naar voren geroepen.

Miep Dofferhoff en Tiny Hendriks zitten het langst bij de vereniging: beiden zijn al sinds 1970 actief en laten zichzelf dus al vijftig jaar zien op het Sassenheimse toneel. Hendriks is nog actief als souffleuse en grimeur, Dofferhoff als actrice, regisseur en grimeur.

Naast dit duo werden ook drie leden naar voren geroepen die al veertig jaar bij Pankras rondlopen: Voorzitter Erik van Dorp, Annette de Zwart en Perry Bogaards. Van Dorp en De Zwart zijn regelmatig op het toneel te vinden, Bogaards is de man van het decor.

Als laatsten werden Liesbeth Beaufort en Silvia Schuiling in het zonnetje gezet, voor hun lidmaatschap van 25 jaar.