Plek voor nieuwe jeugdleden

Ben jij tussen de 10 en 17 jaar en heb je altijd al graag op het toneel willen staan, of heb je juist last van een beetje plankenkoorts en wil je daar graag vanaf? Dan is dit jouw kans!

Nadat Pankras 25 jaar geleden begon met een jeugdgroep, vonden vele jeugdleden hun weg naar de volwassen spelersgroep. In de beginjaren was de animo zodanig groot dat er gewerkt moest worden met een wachtlijst om iedereen aan de beurt te laten komen.

Op dit moment is er weer ruimte genoeg binnen onze jeugdgroep. Dat betekent dat we vanaf september weer gaan repeteren voor ons toneelstuk van volgend jaar. En jij kunt daar bij zijn! Zoek je dus nog een leuke hobby en heb je woensdagavond niks te doen. Kom dan eens gezellig kijken bij een van de repetities of doe gewoon een avond mee en kijk of het wat voor jou is…

Wil je meer info of heb je interesse, mail dan: jeugdtoneel@pankras.nl