Pankras speelt Boeing Boeing

Op maandag 30 mei startten we met de repetities van ons najaarsstuk ‘Boeing Boeing’. Een klucht van Marc Camoletti in een vertaling van Luc Lutz, regie is in handen van Erwin Prins.

Het is natuurlijk al een hilarisch gegeven dat Bernard in Amsterdam een relatie heeft met 3 dames, die ook alle 3 stewardess zijn. Wél bij verschillende maatschappijen zodat ze elkaar natuurlijk niet tegen het lijf lopen op het werk, maar ook niet als ze op bezoek zijn in Amsterdam. Geen vuiltje aan de lucht zou je denken. Dan verschijnt een oude vriend van Bernard uit Brabant die het leventje van zijn vriend in eerste instantie helemaal niet ziet zitten. Net als hij bedacht heeft dat zo’n leventje nog niet zo verkeerd is, ontstaat er enige turbulentie in huize Bernard… De dienstroosters blijken toch niet zo waterdicht als gedacht!

Hou de data 29 en 30 oktober en 5 en 6 november 2022 maar vrij, want het belooft een hete nazomer te worden!

Kaarten kosten 10 euro en kunnen gereserveerd worden via e-mailadres kaarten@pankras.nl