Terugblik: Oudste groep jeugdtoneel ‘Zusjes’

Op 15 en 16 juni jl. speelde onze oudste groep (14-18) het stuk ‘Zusjes’

Zusjes vertelt het jachtige, moderne leven van het gezin: pa en ma, altijd druk, druk, druk… van het ene naar het andere sjouwend en hun twee kinderen, Cindy en Lotte, lekker tegendraads, puberaal en regelmatig ruziënd met elkaar. Kortom: een doorsnee gezin. Voeg daar nog wat stoere pubers bij van school en je hebt een mooi tijdsbeeld van deze moderne tijd.

Zusjes is geschreven door Els Heijs en wordt geregisseerd door Caby Klos en Liesbeth Beaufort.

Twee goedgevulde zalen zagen op zaterdagavond en zondagmiddag een spetterende voorstelling in theater het Onderdak. Vanaf juli tot eind augustus geniet de jeugd van een welverdiende vakantie. Daarna bereiden zij zich voor op nieuwe uitvoeringen in juni 2020. Als je nog mee wilt doen, geef je dan snel op. Er is nog plek voor nieuwe spelers: jeugdtoneel@pankras.nl

Zusjes (2019)
« van 2 »