Terugblik: Jongste groep jeugdtoneel ‘Op de zolder van Harige Harry’

Op 15 en 16 juni stond de jongste groep (10-14) op de planken met ‘Op de zolder van harige Harry’

Britt, een heel nieuwsgierig meisje, komt stiekem op de zolder van oma. En die had dat nog zo verboden! Een schilderij, een borstbeeld, een oude spin. Niets aan de hand, tot het moment dat een schilderij en een borstbeeld tot leven komen…

Het toneelstuk is geschreven door Willy de Cloe-Wessemius en werd geregisseerd door Britney Treur.

Zowel op zaterdagavond als op zondagmiddag was de zaal goed gevuld en lieten de spelers zich van  hun beste kant zien.  Vanaf begin juli geniet de jeugd van een heerlijke vakantie en vanaf september beginnen de repetities weer.  De jeugdgroep kan nog nieuwe leden gebruiken, dus als je het leuk vindt om ook toneel te spelen, meld je dan aan: jeugdtoneel@pankras.nl

Op de zolder van Harige Harry (2019)