Rob Hoogvorst

Rob, sinds wanneer ben jij lid:
Ik ben lid sinds: mei 2015

Waarom ben je lid geworden:
Ik was verhuisd naar Sassenheim en nog niemand hier kende. Dus ik wilde mensen leren kennen. En omdat ik toneel kijken heel leuk vind, en het idee had dat toneelspelen misschien nog wel veel leuker zou zijn heb ik me aangemeld.

Wat was je eerste rol:
Gelijk een hoofdrol!! Ik kon het zelf niet geloven, maar al na een jaar kreeg ik de hoofdrol in Op blote voeten in het park. Het is nog steeds de leukste rol die ik gespeeld heb. En ik vind het nog steeds het beste stuk waar ik in mee mocht doen.

Wat vind je het leukste bij Pankras:
De sfeer natuurlijk. Het is echt de gezelligste vereniging die ik ken.

Wat zou je graag nog eens spelen:
Dat is moeilijk. Ik wil heel veel nog wel een keer doen. Maar heel graag zou ik wel een keer Shakespeare willen spelen.

Wat doe jij altijd vlak voor een uitvoering:
Niets bijzonders eigenlijk. Ben altijd vrij relaxt voor de uitvoering. Wel neem ik altijd vlak voor we opgaan even een momentje om me te concentreren.

Heb je nog meer hobby’s:
Koken, eten en drinken.

Welke rol zou je graag nog eens willen spelen:
Iets heel serieus en zwaars. Macbeth of Julius Caesar.

Welk moment vergeet je nooit meer:
De première van mijn eerste rol in blote voeten in het park. Na het eindapplaus wist ik het zeker. Ik vind toneel spelen héél erg leuk!!

Foto: Rob in Op blote voeten in het park (2016)