Terugblik: thriller ‘Spin tussen de rozen’

Als je een heerlijk rijk leventje hebt met twee “gezonde” zonen, hoe ga je dan om met een moord waar je zonder dat je het wilt bij betrokken raakt? Dit overkomt Eleonora Verbeek in de prachtige thriller Spin tussen de rozen  geschreven door Alex J. Hüber.

De moord, een inwonende schoondochter, haar vriendin en de komst van de recherche zetten haar hele leventje op z’n kop. De première van Spin tussen de rozen onder regie van Annette de Zwart was op zaterdag 27 oktober om 20:00 uur in theater ’t Onderdak in Sassenheim. Daarna waren er nog uitvoeringen op zondag  28 oktober, zaterdag 3 november en zondag 4 november.

Ook de schrijver van het stuk was aanwezig bij een van de uitvoeringen, wat voor de spelers en regisseur een mooie extra dimensie gaf.