Kinderpartijtje met de Katprinses?

Vier je in maart een kinderpartijtje en ben je op zoek naar een origineel idee? Wat dacht je van een exclusief kijkje achter de schermen, naar het Pankras toneelstuk Katprinses kijken en nog wat eten met zijn allen na afloop.

Katprinses is een heerlijk toneelstuk over de hebzuchtige prinses Eleanore wil de kat van de boze Bosheks hebben, want zij gelooft dat dit beest over toverkracht beschikt. De Koning en zijn nar Troel gaan het bos in om de goede Magiër Morton over te halen de kat te vangen. Dit lukt weliswaar, maar de Prinses verandert daarbij zelf in een kat en de heks wordt haar baasje. De Koning, de Nar en de Magiër proberen elk Eleanore te bevrijden, verdwalen in het betoverde bos en raken om beurten zelf ook in de macht van de Heks. Zal dit nog wel goed aflopen?

Wanneer: zaterdag 17 maart 2018 en zaterdag 24 maart 2018
Voor wie: kinderen van 6 tot 13 jaar
Hoe laat: 13:30 uur tot 18:00 uur
Waar: Theater ’t Onderdak in Sassenheim
Kosten: 10 euro p.p.

Voor meer informatie of het reserveren van een partijtje, neem contact op via kinderpartijtje@pankras.nl.