Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Thriller: De moord op Dunholm Castle

19 april @ 20:00 - 22:30

€10

Pankras speelt op vrijdag 19 april, zaterdag 20 april (20:00 uur) en zondag 21 april (14:00 uur) de thriller Moord op Dunholm castle van Harry Smits onder regie van Miep Döfferhoff in theater ’t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40 in Sassenheim.

We nemen u mee naar Engeland in de jaren 60. Naar Rosedale Abbey, een klein Engels dorp. Het zijn de gloriejaren van The Beatles. “All you need is love”: de zevende graaf Rosedale, weduwnaar en kinderloos, gaat zich op zijn oude dag verloven met Maureen Ramsey, een jonge actrice.

Dit heuglijke feit wordt gevierd met goede vrienden uit het dorp. Natuurlijk hebben deze vrienden hier allemaal zo hun eigen mening over. Het feestje wordt echter abrupt beëindigd door een dramatische gebeurtenis. Er wordt een moord gepleegd!

Wie is de dader? De ietwat conservatieve inspecteur Cooper staat voor de opgave deze moord op te lossen. Maar het politiebureau is onderbezet, voor hem dan ook de noodkreet: “Help! I need somebody!”.

Als de nieuwe brigadier eindelijk arriveert blijkt dit tot groot ongenoegen van Cooper een jonge geëmancipeerde vrouw te zijn. Met de nodige twijfels van Cooper starten ze samen het politieonderzoek naar het motief en de dader. Dit onderzoek brengt vreemde zaken aan het licht en ieders ware aard komt boven.

Kaarten voor de voorstelling kosten 10 euro en kunnen besteld worden via e-mail op kaarten@pankras.nl. Geef in de mail aan met hoeveel personen u komt en op welke datum u ons wilt bezoeken en of u Vriend van Pankras bent.

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

S.C.C. ’t Onderdak
J.P. Gouverneurlaan 40
Sassenheim, Nederland
+ Google Maps