Pankras in corona-tijd

April is intussen voorbij en normaal gesproken hadden we de voorstellingen van het voorjaarsstuk nu achter de rug en zou Pankras het jaar gaan afsluiten met de jaarvergadering.

Zoals iedereen weet is het dit jaar anders gelopen. De grote vraag is wanneer wij als vereniging weer samen kunnen komen om onze hobby en passie uit te oefenen. Helaas  kunnen we daar geen antwoord op geven en moeten afwachten wat de richtlijnen van de overheid zijn. We hebben moeten concluderen dat dat helaas nog wel even gaat duren. Wij kunnen dus niets anders doen dan ons neerleggen bij de feiten en afwachten.

Pankras gaat weer opstarten zodra dat mogelijk is.  Wij vinden het heel jammer dat we niet meer duidelijkheid kunnen geven, maar we maken nu eenmaal een heel  bizarre tijd mee.
Toch vinden we  het belangrijk iets van ons te laten horen. Bij toneel hoort een uitvoering en daar gaan repetities aan vooraf en zolang we als vereniging niet weten wanneer we daar weer mee kunnen beginnen, blijft het voor ons  gissen wanneer we weer een voorstelling voor u mogen spelen.

We  kijken uit naar dat vooruitzicht als lichtpunt aan het eind van de tunnel. (Een tunnel waarvan de lengte helaas onbekend is…).

We besluiten met iedereen veel sterkte te wensen en probeer er ondanks alles wat van te maken.
Blijf gezond!

Bestuur Pankras