Arno de Fuijk

Arno, wanneer ben jij lid geworden:
In oktober 2003.

Waarom ben je lid geworden:
Omdat ik graag toneel wilde spelen, maar dacht dat het lastig was vanwege mijn onregelmatige werktijden.

Wat was je eerste rol:
Mijn eerste rol was Keizer Magibold.

Wat vind je het leukste bij Pankras:
De familiaire sfeer.

Wat zou je graag nog eens spelen:
Magibold, mijn eerste rol, met de ervaring van spelen die ik nu heb.

Wat doe jij altijd vlak voor een uitvoering:
Even in mijzelf keren.

Heb je verder nog hobby’s:
Mijn verdere hobby’s zijn koken, wandelen en fietsen.

Welk moment vergeet je nooit meer:
De reactie uit de zaal over het eerste moment dat Magibold op toneel verscheen in mijn eerste rol, eerste keer dat ik op toneel stond. Een aantal kinderen herkende mij als de grote Keizer Magibold en ik kwam uit de rook op….maar…. 1 kindje riep heel hard. Neeeee hoooor dat is Magibold niet, dat is de vader van Thimo!!! Hahahaha ik had nog geen woord gezegd en moest mijn eerste zin nog zeggen en was helemaal van slag…

Foto: Arno in Hoge noot in Laagland (2019)