Zonde van de zusters

Kloosterparc, is de unieke beleving voor iedereen die graag eens een aantal dagen het ‘Rijke Katholieke Leven’ wil ervaren.
Helaas kampt het klooster wel met enige zorgwekkende financiële problemen. De belastingdienst is het klooster gaan zien als een pretpark in plaats van een normaal klooster.  Hierdoor dreigt een overname en er verschijnen een non uit Polen en een journalist die graag op de hoogte wordt gehouden van alle ‘akkefietjes’ binnen de kloostermuren.  Moeder overste en pastoor Breukelmans hebben het er maar moeilijk mee…

Een prachtig vervolg op het in 2009 gespeelde ‘Zusters in zaken’.

Pankras speelde wegens enorm succes ‘Zonde van de zusters’ van Ton Davids onder regie van Erwin Prins, nog eenmaal in Beinsdorp in Dorpshuis ‘Het Eiland’ op 1 februari 2020! 

Ook hier wist het publiek de avonturen van Pastoor Breukelmans en de zusters uit Kloosterparc bijzonder te waarderen.  Dat speler Meerten van der Werf tijdens zijn gang de kast in, achter het toneel belandde en bijna een halve meter naar beneden viel, mocht te pret niet drukken. Gelukkig hield hij er alleen een zere hand aan over en kon hij nog gewoon de scene afmaken.

Met een staande ovatie werd ook hier de laatste voorstelling afgesloten. Spelers en regisseur kijken terug op een mooie tijd.