Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trammelant in sprookjesland en Feest

13 juni @ 15:00 - 17:00

EUR 5

Jongste groep (10 – 14 jaar)

Trammelant in spookjesland
Wouter is een jongen met grote oren en daar wordt hij mee geplaagd. Wouter, die graag sprookjes leest beseft nog niet dat grote oren heel handig kunnen zijn.
Hij is echt dol op sprookjes en hij praat dan ook graag met de sprookjesfiguren die op het enorme schilderij staan dat op zijn kamer hangt. Misschien is het daarom dat op een nacht, als er iets vreselijks gebeurt in sprookjesland, de Goede Fee Wouter om hulp komt vragen. Natuurlijk wil Wouter heel graag helpen, want wat moet Roodkapje nou zonder mutsje, Sneeuwwitje zonder dwergen en de Goede Fee zonder toverstokje? Lukt het Wouter om de heks te slim af te zijn en alle sprookjesfiguren te helpen?

 

Oudste groep (14 – 18 jaar)

Feest

Feest is een stuk dat bestaat uit 19 losse scènes, die allemaal gemeen hebben dat erin een bepaald feest wordt gevierd.
Feest laat een soort van kringloop zien; het stuk begint op 31 december, vlak voor 12 uur en eindigt een jaar later op 31 december vlak voor 12 uur. Tussen de beide oud en nieuw-vieringen vinden er allerlei verschillende feesten plaats zoals een verjaardag en Valentijnsdag. De “Rode draad” is het koppel Stijn en Maaike. Deze twee worden het hele jaar door gevolgd.

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
EUR 5
Evenement Categorie:

Locatie

Theater ’t Onderdak
J.P. Gouverneurlaan 40a
Sassenheim, Zuid Holland 2171 ER Nederland
+ Google Maps