Familievoorstelling Hoge noot in Laagland op 16 en 17 maart

In het Laagland van lord Lamido staan hoge notenbomen waaraan veel heerlijke noten groeien. Voor de Laaglanders zijn deze noten heel belangrijk. Zó belangrijk, dat zij nergens anders tijd voor hebben. Maar…. de geiten van het volk uit het Hoogland vinden deze noten ook heerlijk. Zij komen de berg af om de noten te eten. De boze Laaglanders sluiten de dieren op in een stal. Herbert, de jonge lord van de muzikale Hooglanders, besluit zijn geiten te gaan bevrijden.

Pankras speelt de familievoorstelling Hoge noot in Laagland van Aris Bremer die wordt geregisseerd door Hein van der Meer op 16 en 17 maart om 15:00 uur in theater ’t Onderdak in Sassenheim. Kaarten kosten 5 euro en kunnen online op InTeylingen besteld worden. Aan de deur worden zijn kaarten vanaf een half uur voor de voorstelling verkrijgbaar.

Ook dit jaar organiseert Pankras kinderpartijtjes. Voor 10 euro per persoon krijg je:

  • Natuurlijk de beste plaatsen voor de voorstelling Hoge noot in Laagland
  • Cake en limonade
  • Mogelijkheid om geschminkt te worden
  • Natuurlijk tijd om cadeautjes te geven, en de jarige krijgt van ons ook een cadeautje
  • Na de voorstelling een echte meet and greet met de spelers
  • En als afsluiting patat met een snack.

Mail als je vragen hebt, of als je je wil aanmelden naar kinderpartijtje@pankras.nl.